Siemens Slovenija ponuja številne tečaje in izobraževanja, s pomočjo katerih lahko pridobite novo znanje. Zavedajo se namreč, da je znanje najbolj pomembno, če želite poskrbeti za razvoj svojega produkta, podjetja ali proizvodnje ter če želite do popolnosti izkoristiti možnosti, ki vam jo pri tem ponuja Siemensova oprema za avtomatizacijo. Slednja vsebuje različne krmilnike in druge naprave, s pomočjo katerih lahko optimizirate proizvodni ali industrijski proces ter poskrbite za boljši izkoristek vaših resursov.

Naučite se krmiljenja!

Krmiljenje je nujno treba obvladati, če želite poskrbeti za avtomatizacijo določenih procesov v vaši dejavnosti. S pomočjo programiranja krmilnikov namreč avtomatizirate te procese glede na svoje potrebe in želje ter to, kaj želite z njimi doseči. Bolj ko nekdo obvlada krmiljenje, lažje z avtomatizacijo optimizira proces in boljši bodo tudi rezultati. Zaradi tega se še kako splača vlagati v izpopolnjevanje znanja svojih zaposlenih in v to, da imajo možnost razširiti svoje znanje krmiljenja ter ga nadgraditi.

Pomembno pa je tudi dobro poznavanje opreme, na kateri poteka krmiljenje. Za to se uporabljajo različni krmilniki, med katerimi je najbolj priljubljena prav znamka Siemens, ki ima najbolj širok razpon različnih modelov, je enostavna za uporabo, zanesljiva in kakovostna.

Poleg tega pa vam nudi tudi različne tečaje poznavanja in uporabe svoje opreme in krmiljenja na njih, ki se izvajajo v posebnem vadbenem centru v Sloveniji in so namenjeni vsem, ki se soočajo z avtomatizacijo, pa tudi vsem, ki bi jih to zanimalo in bi radi izboljšali svoje znanje na tem področju.

Kako potekajo tečaji?

Na voljo so različni tečaji, ki so razdeljeni v posamezne module oziroma sklope. Glede na to so namenjeni zelo različnemu predznanju, saj so nekateri zasnovani za popolne začetnike, ki se šele spoznavajo s krmiljenjem, spet drugi pa za tiste, ki potrebujejo dodatno izpopolnjevanje s tega področja.

Če sami ne veste, kateri izmed vseh tečajev, ki jih ponuja Siemens Slovenija, bi bil najbolj primeren za vas, kontaktirajte podjetje VRD Dankon in z veseljem vam bodo svetovali pri izbiri. Prav tako pa vam lahko pomagajo z drugimi informacijami glede tečajev in tega, kaj vse boste izvedeli na njih, kje in kdaj se izvajajo in kako se prijavite na njih.


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja