Vas zanima tečaj za nohte? Potem obiščite spletno stran mollonpro.si, kjer so vam na voljo različna izobraževanja tako za začetnice kot za profesionalke, ki bi rade še dodatno nadgradile svoje znanje. Vsako izobraževanje je zelo premišljeno zasnovano tako, da bo vsaka udeleženka na njem izvedela veliko novega, predvsem pa bo dobila veliko čisto praktičnih nasvetov, ki ji bodo pomagali pri njenem delu.

Na voljo so vam različna izobraževanja, na katerih se lahko naučite:

  • uporabe UV gela,
  • uporabe permanentnih lakov,
  • podaljševanja nohtov s poly gelom (akril gel).

Na izobraževanjih se boste naučile profesionalnih tehnik urejanja ali podaljševanja nohtov oziroma uporabe različnih lakov in gelov. Takšno izobraževanje je primerno prav za vse ženske, ki bi rade pridobile novo znanje, še posebej pa za tiste, ki bi se rade s to dejavnostjo tudi profesionalno ukvarjale ali pa to že počnejo. Tako boste lahko svojim strankam ponudile dodatno storitev.

Vsak tečaj za nohte MollonPro je lahko individualni ali skupinski, raven znanja pa bo prilagojena udeleženkam in temu, kaj bi se rade naučile. Vaše želje bodo zagotovo upoštevane. Izobraževanje vodi izkušena nohtna stilistka, ki obvlada različne tehnike za obdelavo nohtov ter zelo dobro pozna tudi razlike med njimi ter to, na kaj je treba paziti pri uporabi vsake od njih.

Na izobraževanju bo najprej predstavila vse pripomočke, ki jih potrebujete pri delu, nato pa korak za korakom pokazala še celoten postopek uporabe določene tehnike. Opozorila vas bo tudi na največje napake, ki jih lahko naredite pri delu, ter razložila, kako se jim izogniti. Pri tem vam bo na voljo tudi za morebitna vprašanja in svetovanje. Prav tako bo udeleženkam predstavila trenutne trende na tem področju oziroma kaj je najbolj všeč strankam.

Tečaj za nohte poteka v terminu, ki vam najbolj odgovarja oziroma po dogovoru. V ceno je vključen tudi že ves material, ki ga boste potrebovale pri učenju novih tehnik, izobraževanja pa lahko trajajo en dan ali več dni, odvisno od tega, katerega izberete.