Bi radi izpopolnili svoje znanje in se naučili različnih tehnik in metod masiranja? Se nameravate s tem delom ukvarjati tudi profesionalno, zato iščete ponudnika, pri katerem bi lahko opravili uradno priznano izobraževanje na tem področju? Ali pa vas področje zanima zgolj ljubiteljsko, zato iščete izobraževanje, na katerem bi se naučili čim več o njem? Kakovostni in profesionalno zasnovani tečaji masaže, ki jih vodijo vrhunski predavatelji, pod okriljem Educational Training Slovenia potekajo v Ljubljani, Mariboru in Kopru, pri čemer so vam na voljo različni programi in termini, med katerimi lahko izbirate.

Naučite se različnih tehnik in metod masiranja

Tečaji masaže so namenjeni raznolikim udeležencem, saj obstajajo številni programi, med katerimi je možno izbirati. Izobraževanja so osnovana tako, da udeleženci na njih dobijo čim več znanja – tako teoretičnega kot čisto praktičnega. Tako se lahko na njih vsak, ki ga to področje zanima, nauči vse o različnih metodah in tehnikah in tem, kako jih pravilno uporabljati.

Pridobivanje strokovnega znanja

Pridobivanje strokovnega znanja je osnova za opravljanje vsakega poklica ali dela. Ravno temu so namenjeni tudi tečaji masaže, ki jih izvaja Educational Training Slovenia. Ker so osnovani izrazito profesionalno, je na njih resnično možno dobiti vse potrebno strokovno znanje, za kar poskrbijo izkušeni predavatelji in zelo premišljeno zasnovani programi, ki udeležencem omogočajo, da določeno metodo spoznajo do potankosti in se jo tudi naučijo suvereno uporabljati v praksi na pravilen način.

Kakšni tečaji masaže so na voljo?

Kakšni tečaji masaže so na voljo, boste najhitreje izvedeli, če boste obiskali spletno stran educational-training.si. Na omenjeni strani lahko najdete raznolike programe izobraževanj, med katerimi je mogoče izbirati. Na voljo so vam tako izobraževanja klasičnih metod kot tudi izobraževanja, na katerih se je možno naučiti bolj specifične metode, tako da lahko vsak najde primeren program zase glede na to, kakšno znanje želi pridobiti.

Tečaji masaže – kakšna je cena?

Cena, ki jo boste plačali za udeležbo na izobraževanju, je odvisna od tega:

  • za kakšno izobraževanje se odločite oziroma kakšen program točno izberete, saj se ti med seboj lahko precej razlikujejo tako po vrsti terapevtske tehnike kot po intenzivnosti, trajanju in drugih lastnostih,
  • koliko ur obsega izbrano izobraževanje,
  • kaj vse je zajeto v ceni (morebitno učno gradivo ali skripte, didaktični pripomočki, pripomočki za masiranje ipd.),
  • kakšna dokazila prejmete na koncu uspešno opravljenega izobraževanja.

Tečaji masaže, ki jih ponuja Educational Training Slovenia, so razdeljeni na več področij, pri čemer se njihovi programi razlikujejo tako po številu ur trajanja kot po intenzivnosti in drugih lastnostih, zato so tudi cene teh programov različne. Vsekakor pa pri vseh njihovih programih velja, da so zasnovana tako, da udeležence pripravijo na samostojno delo oziroma jih dovolj dobro usposobijo, da lahko izbrano metodo ali tehniko uporabljajo tudi samostojno, saj bodo imeli za to vse potrebne kvalifikacije in znanje.

Na koncu vsakega izobraževanja vsi udeleženci prejmejo tudi ustrezno diplomo, s katero lahko dokazujejo svoje znanje. Večina programov sledi tudi obsegu znanja, ki ga zahtevajo na izpitih za NPK maser/maserka, torej se tečaji masaže lahko uporabijo kot zelo dobra predpriprava za opravljanje izpita pred državno komisijo za NPK, kar vsem maserjem in maserkam omogoča, da bo njihovo znanje tudi uradno oziroma formalno priznano s certifikatom.