Intercommerce vam ponuja številne različne možnosti za pakiranje embalaže in različnih izdelkov. V njihovem prodajnem programu boste našli širok nabor različnih pakirnih rešitev ter rešitev za embaliranje, ki se uporabljajo tako pri transportu kot v proizvodnji in industriji, pa tudi v kmetijstvu in še kje drugje. Poleg različnih vrst embalaže pa vam ponujajo tudi dodatke, s katerimi bo embaliranje oziroma pakiranje potekalo veliko lažje. V njihovem prodajnem programu so tako na voljo tudi različni samolepilni trakovi.

PVC trakovi s solvent lepilom

Solvent lepilo velja za zelo dobro izbiro za lepljenje, saj je močno in obstojno. Zagotavlja dober oprijem in to, da bo vsa embalaža dobro zaprta. PVC trakovi so zaradi močnega solvent lepila zelo primerna izbira za lepljenje različnih vrst embalaže ali paketov. Na voljo so vam v različnih barvah: poleg rjave še v prozorni in beli barvi. Naročite lahko tudi potiskano različico.

PP trakovi s solvent lepilom

Prav tako je solvent lepilo uporabljeno pri PP trakovih, ki veljajo za zelo vzdržljive. Uporabljajo se lahko za lepljenje oziroma zapiranje embalaže iz različnih materialov, pri čemer se zelo dobro obnesejo. Gre za klasično izbiro, ki je široko uporabna v zelo raznolikih situacijah. Pri tem so vam na voljo trakovi tako v beli in prozorni ter rjavi barvi kot tudi različice v drugih barvah. Poleg tega pa so na razpolago tudi različne širine takšnega traku – od 12 do 75 milimetrov. Na voljo so vam tudi trakovi, ki so lahko potiskani z izbranim motivom.

Samolepilni trakovi tamper evident

Trakovi tamper evident so namenjeni dodatni zaščiti embalaže oziroma temu, da se jasno vidi, kdaj je bila ta prvič odprta oziroma ali je sploh že bila odprta ali ne. S tem se zagotovi boljši nadzor nad odprtjem embalaže oziroma se prepreči, da bi jo odprl kdo, ki je ne bi smel. Tampe revident trak je lahko tudi poiskan z izbranim motivom ali besedilom.

Specialni trakovi za potrebe v proizvodnji

Poleg različnih vrst trakov za lepljenje so vam v ponudbi na razpolago tudi različni specialni trakovi, ki zaradi svojih specifičnih lastnosti ustrezajo najzahtevnejšim potrebam proizvodnje. Na voljo so vam različne vrste, ki vam jih po želji v podjetju tudi predstavijo oziroma vam glede na vaše potrebe ponudijo ustrezno varianto traku, ki bi vam ustrezala.

Kategorije: Industrija