V zadnjem času so pri urejanju nohtov zelo popularne tehnike, ki omogočajo dolgotrajen učinek. Torej takšne, pri katerih manikira zdrži nekaj tednov, ne da se spraska, začne lak pokati ali pride do odstopanja. Zaradi tega so takšne tehnike tudi nekaj, kar mora ponujati prav vsak kozmetični salon. Zelo pametno je torej, da svoje zaposlene, v kolikor takšnih tehnik še ne obvladajo, prijavite na tečaj permanentnega lakiranja. Vsekakor pa se je najbolje odločiti za individualni tečaj.

Kje se naučiti novih tehnik urejanja nohtov?

Nekdo, ki dela v kozmetičnem salonu ali kot nohtna stilistka, mora nenehno slediti novim trendom na področju urejanja nohtov ter se učiti novih tehnik. Zato je izobraževanje skorajda nujno, saj je le tako možno sledenje prav vsem novostim. Različne delavnice, workshopi, seminarji, tečaji in izobraževanja so vsekakor zelo pomembni za to, da je delo odlično opravljeno in da stranke dobijo tisto, kar želijo.

Če se želite naučiti novih tehnik urejanja nohtov, se je zato pametno odločiti za kakšno izobraževanje. MollonPro vam jih ponuja kar nekaj – na njihovi spletni strani si lahko ogledate programe različnih tečajev in med njimi poiščete takšnega, ki vam najbolj ustreza. Med njimi je tudi tečaj permanentnega lakiranja, torej tehnike, ki omogoča dolgo obstojnost manikire. Za dolgo obstojnost pri tej tehniki ne poskrbi le izbira ustreznega laka, ampak je še bolj kot to pomemben ustrezen postopek, zato je tega treba dobro poznati.

Največ znanja dobite na individualnem izobraževanju

Največ znanja boste zagotovo dobile, če se odločite za individualni tečaj permanentnega lakiranja. Na njem se vam lahko izvajalka tečaja popolnoma posveti in vam preda veliko znanja in informacij, prav tako pa vam bo pomagala in svetovala, da boste lahko že na izobraževanju sami preizkusili svoje znanje uporabiti tudi v praksi. Pri tem boste na začetku morda naredili še kakšno napako oziroma ne boste popolnoma suvereni, a s pomočjo izkušene nohtne stilistke, ki vodi tečaj, boste kmalu tudi vi do potankosti obvladali permanentno lakiranje tako v teoriji kot v praksi.


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja