Gelish nohti so videti zelo naravno in lak na njih ni nanesen v debelem nanosu, torej se po videzu zelo razlikujejo od geliranih ali gel nohtov, s katerimi si delijo le podobno ime. V resnici pa so videti podobno, kot da bi si nanesli dve plasti običajnega laka za nohte. Od njega se sicer razlikujejo po tem, da so veliko bolj obstojni, kar je glavna prednost takšne manikire. Takšna manikira namreč zdrži tudi do 3 tedne, kar je s klasičnim lakom za nohte nemogoče doseči. Zaradi tega je zelo dobra izbira za vse, ki si želijo lepo urejenih nohtov brez nenehnega odstranjevanja laka in ponovnega lakiranja.

Naraven videz in dolga obstojnost

Prav zaradi svoje dolge obstojnosti in zaradi naravnega videza, ki ga omogoča, je takšna manikira postala zelo priljubljena. Uporabljajo jo tako zvezdnice kot poslovne ženske, ki želijo biti vedno urejene, pa tudi čisto običajne ženske, ki preprosto nimajo dovolj časa, da bi si na vsakih nekaj dni urejale nohte.

Sam postopek manikire zahteva sicer nekaj več predpriprav in časa, a so rezultati res lepi in obstojni, zaradi česar se ga splača preizkusiti. Tako boste imele vedno lepo nalakirane nohte, zaradi česar boste videti veliko bolj urejene. Ni ga namreč hujšega kot okrušen lak za nohte! Če se strinjate s tem, potem je čas, da preizkusite trajno manikiro. Ko jo boste namreč enkrat preizkusile, si sploh ne boste znale več predstavljati, da bi lahko živele brez nje.

Postopek izdelave gelish nohtov

Gelish nohti se utrjujejo z lučko Za takšno manikiro lahko poskrbite doma, a boste zato potrebovali vse potrebne pripomočke. Če nimate posebne lučke za utrjevanje takšne vrste laka, se boste morali na manikiro odpraviti v kozmetični salon oziroma si kupiti lučko. Te na srečo niso prav drage, njihova uporaba pa je enostavna. Ko imate enkrat takšno lučko, se lahko manikire lotite kar doma. Z nekaj spretnosti vam bo uspelo poskrbeti za lepo urejene nohte, po nekaj poskusih pa bodo ti vedno lepši in vedno bolj obstojni oziroma točno takšni, kot si želite. Privoščite si torej lučko, kupite ustrezen podlak, lak in nadlak ter poskrbite za dolgotrajno urejenost svojih nohtov!

Kategorije: Lepota

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja