Za to vsekakor obstaja veliko razlogov. Gre namreč za odlično in zaupanja vredno slovensko agencijo, ki na trgu deluje že veliko let, zato si je v tem času ustvarila ugled ter pester nabor zvestih strank, ki so z njihovimi storitvami zelo zadovoljne. V vseh teh letih so si utrdili ime kot zanesljiva agencija, kjer se splača naročiti prevod.

Angleščina, nemščina, hrvaščina, kitajščina …

Prevajalska agencija prevajanjebesedil.si lahko poskrbi za prevod katerega koli besedila v skorajda kateri koli jezik. Na njihovi spletni strani boste našli seznam jezikov, v katere in iz katerih prevajajo. Nabor je res pester in raznolik, saj sodelujejo s številnimi prevajalci. Slednji niso le specialisti za določene jezik, ki odlično obvladajo svoje delo, ampak so pri svojem delu tudi natančni in zanesljivi, zato se vedno držijo rokov ter vseh ostalih določil dogovora. Ne glede na to, kakšen prevod potrebujete, boste tako s končnim rezultatom in celotnim sodelovanjem zagotovo zadovoljni.

Cena prevoda

Na spletni strani www.prevajanjebesedil.si/cenik/ boste poleg vseh ostalih informacij našli tudi cenik za vse storitve, ki vam jih nudijo. To namreč niso le prevodi v angleščino, nemščino, španščino, ruščino, srbščino, albanščino, kitajščino ali druge jezike (oziroma iz njih), ampak vam nudijo tudi simultano in konsekutivno prevajanje. Poleg tega pa vam besedila v slovenščini ali tujem jeziku lahko tudi lektorirajo ter nudijo še različne druge storitve, ki vam morda lahko pridejo prav.

Med drugim so v njihovi ponudbi tudi sodni prevodi, ki jih lahko opravljajo le sodni tolmači, ki so opravili izpit in zaprisego na Ministrstvu za pravosodje RS in so vpisani v javni imenik sodnih tolmačev. Le prevod besedila oziroma uradnega dokumenta, ki ga je opravil sodni tolmač, je veljaven na sodišču, zato je v takem primeru zelo pomembno, kdo ga prevede.

Če vas zanima cena za prevod, je najbolje poslati povpraševanje skupaj z besedilom, ki bi ga želeli prevesti. Tako boste najhitreje izvedeli najbolj točno ceno, prav tako pa pridobili tudi vse druge informacije, ki vas zanimajo, kot je na primer predviden rok izdelave. V primeru, da imate kakršno koli vprašanje, pa lahko prevajalsko agencijo tudi pokličete ter tako dobite vse odgovore, ki vas zanimajo.

Kategorije: Posel