Kje se kupi folija z mehurčki za pakiranje, ki ga vsi dobro poznamo? Marsikdo namreč tega materiala ne uporablja le za pakiranje, temveč tudi za sprostitev, zračne mehurčke na njej pa še posebej radi pokajo otroci … A poleg tega, da omogoča tudi sprostitev in zabavo, gre hkrati za odličen material za zaščito izdelkov pri pakiranju. Zračni mehurčki namreč izdelke dobro ščitijo pred poškodbami, zato se takšen zaščitni material najpogosteje uporablja pri pakiranju bolj občutljivih izdelkov. Seveda pa pride prav tudi v številnih drugih primerih, saj gre za enega zelo široko uporabljenih materialov za pakiranje … Navsezadnje izdelke, ki so zapakirani ali zaviti vanjo, dobro ščiti tudi pred umazanijo, vlago in ostalimi zunanjimi dejavniki. 

Zaščita občutljivih izdelkov 

Nekateri izdelki so veliko bolj občutljivi od drugih. Steklen kozarec ali keramična skodelica se med transportom veliko lažje poškoduje kot kakšen bolj robusten izdelek. Enako velja za vrsto drugih izdelkov, pri katerih folija z mehurčki pri pakiranju pride še kako prav. Njena cena ni tako visoka, da bi se vam splačalo tvegati, z njo pa lahko učinkovito preprečite, da bi se vaš izdelek poškodoval. Tako bo njegovo skladiščenje bolj varno, enako pa velja tudi za njegov transport ali za pošiljanje izdelka po pošti.  

V tem primeru je uporaba zaščitnega materiala skorajda nujna, saj je treba izdelek čim bolje zaščititi pred vsemi možnimi poškodbami, do katerih lahko pride, če ga bo treba dostaviti oziroma poslati po pošti v obliki paketa. Pri takšnem transportu namreč najpogosteje pride do poškodb oziroma se lahko na tak način poškodujejo tudi izdelki, ki morda sploh ne veljajo za občutljive, zato je tudi slednje pametno ustrezno zaščititi. 

folija z mehurčki

Nakup zaščitnega materiala za pakiranje 

Folija z mehurčki se lahko kupi na različnih prodajnih mestih. Vsekakor pa se vam jo najbolj splača naročiti tam, kjer ponujajo različne vrste takšnega zaščitnega materiala za pakiranje – takšna je na primer spletna trgovina Intercommerce, kjer so pravi strokovnjaki za to področje in imajo na voljo celoten asortima zaščitnega materiala. Vedeti morate namreč, da obstajajo številne variante in možnosti, ki se med seboj lahko precej razlikujejo in od katerih je odvisno, ali je določen zaščitni material primeren za vaše potrebe ali ne. Tako imate na voljo: 

  • različne dimenzije, 
  • različne oblike (npr. v obliki vrečke), 
  • različne debeline, 
  • različne velikosti zračnih mehurčkov, 
  • različne druge lastnosti. 
Kategorije: Posel