Kakovosten električni kopalniški radiator je učinkovit in hkrati tudi zelo varčen, poleg tega pa lahko v zelo kratkem času segreje vašo kopalnico na želeno temperaturo. Če iščete točno takšnega, potem izberite priznano norveško blagovno znamko Glamox, ki velja za zelo kakovostno tudi v svetovnem merilu, oziroma pobrskajte po spletni strani njihovega dobavitelja za Slovenijo Silenos-ogrevanje.si. Tam vas čakajo številni modeli kakovostnih grelnikov, s pomočjo katerih lahko hitro ogrejete vašo kopalnico in poskrbite za to, da vas v njej ne bo prav nikoli zeblo.

Velika izbira različnih modelov

Blagovna znamka Glamox vam nudi veliko izbiro različnih modelov grelnikov, ki delujejo s pomočjo električne energije, pri čemer so zasnovani tako, da jo porabijo čim manj. Posamezni modeli se razlikujejo tako glede na moč kot glede na videz in druge karakteristike. V njihovi ponudbi pa lahko najdete tudi poseben električni kopalniški radiator VIGO, ki je poleg tega, da deluje kot grelec, hkrati tudi priročen sušilec brisač.

Tako sta v njem združeni dve funkciji v enem. Na nekaterih drugih grelcih, ki delujejo na elektriko in ki so namenjeni ogrevanju kopalnice, namreč brisač ni možno sušiti, VIGO pa vam omogoča prav to, saj je zasnovan prav s tem namenom. Njegova oblika je namreč takšna, da lahko naj brisače enostavno obesite, saj ima obliko lestve oziroma lojtrice, kot ji radi rečemo po domače.

Enostavno, hitro in učinkovito ogrevanje

Električni kopalniški radiator, ki je primernih dimenzij in moči glede na kvadraturo prostora, bo tega zelo hitro in učinkovito ogrel. Prav zaradi tega je to treba upoštevati tudi pri nakupu in natančno preveriti karakteristike posameznega modela. Tak grelnik je sicer zelo enostaven za uporabo, a ne le to: zelo enostaven je tudi za montažo in priklop, poleg tega pa je izredno varen, ima zaščito proti pregrevanju in poskrbi za manjše dvigovanje prahu, s tem pa tudi za boljši zrak v prostoru.

Navdušil vas bo s svojo veliko varčnostjo, saj za ogrevanje porabi kar se da malo energije, za akr je zaslužen njegov učinkovit termostat. Hkrati pa vas bo prepričal tudi s svojo funkcionalnostjo, saj bo skrbel tako za toplo kopalnico kot za to, da bodo vaše brisače hitro suhe.

Kategorije: Vse za dom

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja