V zadnjem času so kaviar kroglice za nohte pravi hit. Z njimi lahko dosežete resnično unikaten dizajn vaše manikire, saj omogočajo 3D učinek. Vse vplivne blogerke in influencerke so že preizkusile tako manikiro, zato je čas, da si jo privoščite tudi vi. Za to vam ni treba v kozmetični salon, saj danes takšne nail art kroglice lahko naročite kar preko spleta ter si nohte nato profesionalno uredite doma, da bodo resnično opazni in čudoviti.

Kaviar kroglice za prestižno manikiro

3D učinek na nohtih je vedno nekaj posebnega! Na tak način lahko razgibate vsako manikiro ali poskrbite za to, da ta nikoli ne bo postala dolgočasna. Kaviar kroglice za krašenje nohtov so namenjene prestižni negi nohtov s posebnim učinkom. Na voljo so v različnih barvah, med katerimi lahko izbirate.

Iz njih lahko ustavite vse mogoče vzorce ali jih poljubno kombinirate z različnimi laki za nohte ali drugimi dodatki za nail art, kot so recimo kristali. Ta kombinacija je še posebej izjemna! Z njo boste resnično modni, saj je letos moderno vse, kar se sveti in blešči. Kroglice in kristale lahko nanesete le na del nohta ali pa z njimi prekrijete površino nohta v celoti. Oboje je videti zelo lepo.

Kreativen in moden styling za nohte

Že veste, kakšne nohte si želite ali pa še zbirate ideje? Vsekakor morate v naslednjo manikiro vključiti tudi kaviar kroglice za nohte, saj trendi narekujejo njihovo uporabo. Še posebej so primerne za nekatere slavnostne dogodke, za praznovanje rojstnega dne, večerno zabavo ali kakšno drugo nepozabno priložnost, na katero želite ohraniti lep spomin.

Če želite blesteti na zabavi, so kaviar kroglice za nohte tisto, kar potrebujete, da boste vzbujale pozornost in občudovanje prav na vsakem koraku. Njihova uporaba sploh ni težka, saj lahko najdete veliko video tutorialov z navodili, kako se jih nanese na nohte. Z malo spretnosti boste kmalu iz njih ustvarile resnično svojevrstne modne dizajne in stylinge ter tako izrazile vso svojo kreativnost.

Kategorije: Lepota