Na kakšen način pa vi ogrevate svojo kopalnico? Običajno ima danes vsaka kopalnica že radiator, ki je priklopljen na centralni sistem ogrevanja, ali pa je vanjo položeno talno gretje, ki poskrbi za vse potrebno udobje. Vendar pa so zelo priročna možnost tudi električni grelniki, ki se še posebej odlično obnesejo v prehodnih obdobjih. Vigo – električni kopalniški radiatorji so vsekakor odlična možnost za vse, ki iščejo rešitev za ogrevanje kopalnice.

Ekonomična oblika in nizki stroški ogrevanja

Njihova ekonomična oblika omogoča montažo v še tako majhen prostor, poleg tega pa je sama montaža zelo hitra in enostavna – pritrdi se jih namreč kar na steno, za priklop pa ne boste potrebovali drugega kot možnost dostopa na elektriko. Torej ni potrebe po nobenih dodatnih napeljavah, kar je vsekakor velika prednost, ki omogoča časovno hitrejše montažo oziroma priklop, predvsem pa manj začetnih stroškov in nobenega čakanja na mojstre, saj za montažo lahko poskrbite kar sami.

Poleg nižjih začetnih stroškov pa se njihova uporaba ne bo prav veliko poznala tudi pri porabi, saj Vigo – električni kopalniški radiatorji porabijo zelo malo energije. Njihova poraba je tako nizka, da jim lahko rečemo varčni grelniki, saj za ogrevanje porabijo le toliko energije, kot jo potrebujejo za to, in niti kančka več. Imajo namreč zaščito proti pregrevanju, ki jim onemogoča, da bi se segreli preveč. To pomeni, da ne bodo segrevali prostora po nepotrebnem, kar je velikokrat vzrok za visoko porabo.

Poleg tega pa ta zaščita skrbi tudi za bolj varno uporabo in za to, da se boste z njimi ogrevali brez vsakih skrbi. Dodatno so grelniki opremljeni še z zelo preciznim termostatom, ki je hitro odziven in natančen. Omogoča vam, da se grelnik hitro segreje na temperaturo, ki jo nastavite na termostatu, torej bo vaša kopalnica segreta v najkrajšem možnem času.

Če iščete rešitev za ogrevanje kopalnice, obiščite spletno stran silenos-ogrevanje.si, kjer vas čakajo različni modeli električnih grelnikov Glamox in Vigo. Gre za varčne, učinkovite in zelo ekonomično ter lepo oblikovane modele, ki vas bodo navdušili s svojimi lastnostmi. To ni nič čudnega, saj gre za ene najboljših in najbolj varčnih električnih grelnikov na trgu!

Kategorije: Vse za dom