Če iščete električne grelnike, s katerimi bi lahko ogrevali svojo kopalnico, izberite najboljše grelnike na trgu. To je zagotovo radiator za kopalnico Vigo, ki se ponaša z odličnimi karakteristikami. Ker je popolnoma ločen od centralnega sistema ogrevanja, je idealen za ogrevanje v prehodnih obdobjih oziroma v prav vseh letnih časih. Lahko ga uporabljate tako kot pomožni kot glavni vir gretja, saj se v vse namene odlično obnese.

Sušilnik in grelnik ob enem

https://silenos-grijanje.com/oznaka-proizvoda/kupaonski-radijatori/

Radiator za kopalnico Vigo EHR pravzaprav ni le grelnik, ampak je tudi sušilnik. Namenjen je sušenju brisač, perila, kopalnih plaščev, krp in vsega ostalega, kar se na njem odlično in hitro posuši, hkrati pa ga lahko uporabite tudi za ogrevanje. Oblikovan je kot lestev, torej lahko na prečke zlahka obesite brisače, oblačila, perilo ali kaj drugega. Izbirate lahko med tremi načini delovanja oziroma tremi različnimi stopnjami sušenja in ogrevanja glede na to, kakšne so vaše potrebe. Tako vam bo v kopalnici vedno prijetno toplo, ne glede na to, kakšne bodo zunanje temperature oziroma kako mrzlo bo zunaj.

Enostavno upravljanje in nizka poraba električne energije

Upravljanje grelnika je res zelo enostavno, saj ima ta priročno krmilno enoto, ki je enostavna za uporabo in s katero lahko nastavite želeno stopnjo delovanja. Od tega, katero stopnjo delovanja boste uporabili, je odvisna tudi moč ogrevanja ter seveda tudi poraba električne energije. Ta je sicer zelo nizka, saj je radiator za kopalnico Vigo zasnovan zelo varčno oziroma tako, da porabi čim manj električne energije, kar je nasploh značilnost prav vseh grelnikov norveškega proizvajalca Glamox.

Če za ogrevanje prostorov izberete kakšnega od njihovih odličnih modelov, ki veljajo za zelo varčne in učinkovite, zagotovo ne boste zgrešili pri izbiri, saj so izredno kvalitetni in se pri uporabi res dobro obnesejo. Z njimi lahko ogrevate kopalnico ali kakšen drug prostor v vašem stanovanju ali hiši, primerni pa so tudi za poslovne in vse druge prostore. Več informacij o njih lahko najdete na silenos-grijanje.com.

Kategorije: Vse za dom