Potrebujete potrdilo o tem, da ste opravili PCR test Ljubljana, zato iščete izvajalca, pri katerem bi lahko opravili testiranje? Se odpravljate na dopust v državo, ki od vseh potnikov, ki vstopajo vanjo, zahteva potrdilo o negativnem izvidu testiranja za korono? Bi takšen izvid potrebovali čim hitreje ali pa ta ne sme biti starejši od 48 ur, zato vas skrbi, ali ga boste dobili pravočasno?

PCR test

Hitro testiranje brez naročanja

PCR test Ljubljana je možno opraviti brez naročanja vse dni v tednu. To pomeni, da se lahko katerikoli dan odpravite na covid točko in boste takoj na vrsti. Prav tako pa boste v najkrajšem možnem času dobili tudi rezultate, saj bodo s covid točke vaš bris takoj poslali naprej v laboratorij, kjer ga bodo analizirali ter preverili, ali je negativen ali pozitiven. Takoj po analizi bodo za vas pripravili tudi izvid, torej vam nanj ne bo treba dolgo čakati.

Kako do potrdila o testiranju v najkrajšem možnem času?

Izvajalci se trudijo, da njihove stranke dobijo izvid oziroma potrdilo čim hitreje. Pri tako imenovanih hitrih testih oziroma HAG testiranju lahko potrdilo pripravijo sami, pri PCR-jih pa morajo brise poslati v laboratorij, kjer opravijo analizo in pripravijo izvid. Zato to, kako hitro boste dobili izvid, ni odvisno le od njih, temveč tudi od delovnega časa laboratorija. Ne skrbite: na test-ljubljana.com oziroma na njihovih covid točkah bodo poskrbeli, da boste potrdilo dobili pravočasno. Če morate opraviti PCR test Ljubljana in če vam je pomembno, kdaj boste dobili potrdilo oziroma izvid, potem:

test-ljubljana.com
  • vedno vnaprej preverite urnik testiranja,
  • vedno vnaprej  preverite, kaj morate prinesti s seboj (osebni dokument, zdravstveno izkaznico …),
  • če se vam z izvidom zelo mudi ali pa morate paziti na to, da ta ne bo starejši od 48 ali 24 ur, potem pri izvajalcu vedno vnaprej preverite, kdaj bi se bilo najbolje testirati, da boste izvid zagotovo dobili točno takrat, ko ga potrebujete.

Ravno tako pa je v primeru, da nekdo od vas zahteva takšen izvid ali ga potrebujete za potovanje, treba preveriti, v kakšni obliki in v kakšnem jeziku mora biti ta. Ravno tako je pred potovanji treba resnično natančno preveriti vsa pravila glede vstopa v državo, saj se ta lahko iz dneva v dan spreminjajo. Poleg tega pa se lahko pravila letalskih družb razlikujejo od pravil posamezne države, v katero letite, zato je treba nujno preveriti tudi to.

Kategorije: Zdravje