Kakšni radiatorji bi se najbolj skladali z vašim okusom in preostalo opremo v določenem prostoru? Danes je izbira takšnih in drugačnih radiatorjev res velika, zato na prvi pogled ne bi smelo biti težko izbrati primernih. Vendar pa dizajnerski radiatorji niso tako zelo pogosti in jih je kar težko najti. Prav zaradi tega je za vse, ki si želijo lepih radiatorjev za svoje poslovne ali zasebne prostore prava izbira priznani norveški proizvajalec Glamox, ki slovi tako po kakovosti in varčnosti svojih izdelkov kot tudi po njihovem prvovrstnem dizajnu.

Skandinavski dizajn je na sploh cenjen v svetu in v tem slogu so oblikovani tudi dizajnerski radiatorji Glamox. Obstaja vrsta različnih linij, a prav vse so na prvi pogled zelo minimalistične, na drugi pogled pa sofisticirane in elegantne. Poleg tega, da so Glamoxovi radiatorji zaradi svojega dizajna lepi na pogled, pa so zaradi svoje oblike tudi nadvse funkcionalni. Dober dizajn je namreč tisti, ki poskrbi tako za lep videz kot za čim bolj praktično uporabno vrednost.

Električni radiatorji Glamox so namreč zelo tanki, zaradi česar vas ne ovirajo pri postavljanju druge opreme v prostor, še ena njihova prednost pa je, da jih lahko montirate skorajda kamorkoli. Za priklop namreč ne potrebujete nobene posebne napeljave, saj vsak radiator predstavlja samostojno grelno telo, ki za svoje delovanje potrebuje le priklop na elektriko. Poleg tega pa so električni dizajnerski radiatorji Glamox zasnovani tako, da se na njih nabira kar se da minimalno prahu, saj so za njih značilne gladke površine.

Na voljo so v številnih modelih, oblikah in celo različnih barvah. Prav zaradi tega so res nekaj posebnega in lahko vsak poišče pravi model zase. Prejeli so tudi nekaj oblikovalskih nagrad. Zato jih arhitekti in notranji oblikovalci radi uporabijo v notranjih prostorih, saj polepšajo vsak prostor, pa če jih uporabite v pisarni, poslovnih prostorih ali doma.

 

Kategorije: Vse za dom