Potrebujete kartonsko škatlo točno določenih dimenzij in jo ne najdete prav nikjer? Se vam zdi, da ste pregledali že cel splet, a takšne škatle, kot jo potrebujte vi, ni na prav nobeni spletni strani? Brez panike! Kartonska embalaža po meri je lahko izdelana praktično v katerih koli dimenzijah, torej tudi v vaših. To pomeni, da se lahko končni izdelek popolnoma prilagodi vašim izbranim meram in drugim zahtevam, ki jih imate.

Običajno proizvajalci takšne embalaže v svoji ponudbi izpostavijo le najbolj priljubljene dimenzije škatel, ki jih stranke največkrat iščejo, a to še ne pomeni, da ne izdelujejo tudi škatel drugih dimenzij. Brez težav namreč lahko izdelajo tudi takšne po naročilu oziroma po vaši meri. Če želite dobiti takšno embalažo, je vse, kar morate storiti, to, da razmislite, kaj točno potrebujete, ter nato to preprosto naročite.

kartonske škatle

Zapišite si idealne dimenzije, premislite o tem, kako boste izdelke v škatli morda še dodatno zaščitili ter tudi o tem, kako močan karton bi potrebovali. Obstaja namreč več vrst kartona, iz katerega je lahko narejena kartonska embalaža po meri. Navadno gre za valoviti karton oziroma lepenko, ki je dokaj tanka in zelo lahka, a še vedno nadvse trpežna in nudi dobro zaščito. Poleg tega pa so na voljo tudi druge specifične opcije pri izdelavi, za katere je najbolje, da se o njih pogovorite kar s proizvajalcem embalaže za pakiranje oziroma z dobaviteljem takšnih izdelkov. Prav tako se lahko z njimi posvetujete tudi o tem, kako na najbolj enostaven in cenovno ugoden način zapreti oziroma zalepiti takšno embalažo.

Priporočamo vam, da kontaktirate podjetje Intercommerce.si ter se posvetujete z njimi glede vseh zahtev, ki jih imate za izbrano kartonsko embalažo, ki bi jo radi naročili. Skupaj boste zagotovo našli ustrezno rešitev za pakiranje oziroma embalažo, ki bo točno takšna, kot jo potrebujete. Tako bodo vaši izdelki bolje pripravljeni na prodajo, shranjevanje na trgovskih policah, skladiščenje, pošiljanje po pošti ali kakšno drugo obliko transporta. Pokliče jih ali jim pišite ter se pogovorite o možnostih!

Kategorije: Vse za dom