Zakaj izbrati prav dvoslojni gotovi parket? Ker ima odlično razmerje med kvaliteto in ceno! Če vam je slednja pomembna, potem je to zagotovo dobra izbira za vas. Dejstvo je namreč, da ko gradimo ali obnavljamo, hitro zmanjka denarja za vse naše želje. Marsikdo se zaradi tega na koncu kakšni odpove, kar ni lahko storiti, če ste o nečem že dolgo sanjali. V primeru, da ste si vedno želeli, da bi imeli na tleh svojega stanovanja ali hiše prav parket, potem se vam tej želji zaradi cene nikakor ni treba odpovedovati.

Privoščite si leseno talno oblogo!

Marsikdo namreč lesene talne obloge še vedno povezuje z visoko ceno, zato se v primeru, da si te ne more privoščiti, raje odloči za laminat, vinil ali kakšno drugo vrsto talne obloge. A vedeti je treba, da so prav vse talne obloge na voljo v različnih cenovnih razredih. Tudi cena vinila ali laminata se lahko zelo razlikuje, a vendarle ti dve talni oblogi veljata za cenejši, zaradi česar se zanju odloča vse več ljudi. Vendar pa kakovosten laminat ali vinil ni nujno poceni, če izberete tistega najcenejšega, pa obstaja velika možnost, da z njim na koncu ne boste zadovoljni.

Za vas je tako veliko boljša možnost gotovi parket. Če izberete dvoslojnega, njegova cena ne bo previsoka, kar pa ne pomeni, da ne bo kakovosten: ima namreč podobne lastnosti kot troslojni, le da je ta primernejša izbira za zelo obremenjene površine, kar pa vaše stanovanje ali hiša zagotovo ni.

Nekatere skrbi to, koliko se bodo na njem poznale razne praske ali poškodbe, vendar na to ne vpliva število slojev, ampak zaključna plast in vrsta lesa, iz katere je ta narejena. Za njeno večjo odpornost pa je pomembna tudi njena končna obdelava oziroma zaščita z ustreznim lakom. Če je vse narejeno tako, kot je treba, boste z izbiro zagotovo zadovoljni!

Kategorije: Vse za dom