Vsaj enkrat letno se nujno naročite na čiščenje zobnega kamna. S tem preprečimo nabiranje zobnih oblog ter poskrbimo za zdravje zob in dlesni. Če vam te pogosto krvavijo in četudi morda nimate nobenih drugih težav z zobmi, je čas, da čim prej obiščete Zobozdravstvo Sekulić, kjer bodo znali odpraviti vašo težavo in vam pomagati. Za to bodo poskrbeli strokovno, kakovostno in v najkrajšem možnem času, predvsem pa tako, da boste z opravljenim posegom kar se da zadovoljni.

čiščenje zobnega kamna

Preventivni poseg, ki zelo pomaga

Čiščenje zobnega kamna, ki ga izvaja Zobozdravstvo Sekulić, je preventivni poseg, ki vašim zobem lahko zelo pomaga. Z njim se namreč lahko učinkovito odstrani tako mehke kot tudi trde zobne obloge, ki se sčasoma naberejo na zobeh. Te obloge je treba vsake toliko časa odstraniti, če hočemo ohraniti zdrave zobe in preprečiti vnetje dlesni ter paradontalno bolezen, ki je žal še vedno zelo pogosta. Do nje pride ravno zaradi nabiranja oblog na zobeh, kar je tudi glavni razlog, da dlesni začnejo krvaveti.

odstranjevanje zobnega kamna

Sprva se sicer na zobeh nabirajo zgolj obloge, če se teh ne odstrani, pa se te spremenijo v bolj trdovratni zobni kamen, ki ga sami doma z zobno ščetko ne morete odstraniti. Zato je v ta namen nujen obisk zobozdravnika, ki bo za to poskrbel z ustreznimi pripomočki. Po posegu je pomembno še naprej skrbeti za dobro ustno higieno ter po kakšnem letu dni poseg ponoviti, saj se v tem času na zobeh običajno naberejo nove obloge, ki jih je spet treba odstraniti. Sicer je tak poseg priporočljiv za vse, najbolj pa za tiste, ki imajo velike težave s krvavitvijo dlesni.

Prijavite se na čiščenje zobnega kamna (Zobozdravstvo Sekulić)

Zobne obloge je treba odstraniti, za kar lahko poskrbi vaš ali pa kakšen drug zobozdravnik, ki si ga izberete sami. Ker so v javnem zdravstvu čakalne dobe zelo dolge že samo za obisk zobozdravnika, kaj šele za takšne posege, kot je odstranjevanje oblog, je najhitreje, če se na to prijavite samoplačniško. Eden od najboljših izvajalcev na tem področju je Zobozdravstvo Sekulić, kjer boste hitro prišli na vrsto oziroma vam ne bo prav nič treba čakati, saj boste termin dobili takoj, ko ga boste dobili. Poleg tega pa bodo za vaše zobe tam poskrbeli:

  • strokovno,
  • kakovostno,
  • tako, da z njimi ne boste imeli težav.
Kategorije: LepotaZdravje