Čudovite in aromatične dišave za dom Essentiq so popolnoma naravne in ekološke. Z njimi lahko odišavit svoj dom in poskrbite, da se boste v njem počutili še lepše in še bolj domačno. Prijetni vonji lepo odišavijo prav vsak prostor in so odlična izbira za vse, ki ne marajo pogosto preveč intenzivnega vonja umetnih arom. Poleg tega so dišave za dom zapakirane tudi zelo v lični embalaži. Zaradi tega so super darilo ob vselitvi ali kakšni drugi priložnosti, ko bi radi obdarili svoje bližnje.

>> Obišči spletno trgovino www.Essentiq.si <<

Na voljo je več vonjev in arom, ki so osnovane na podlagi popolnoma naravnih sestavin ter opremljene tudi z vsemi ustreznimi certifikati. Takšne sestavine ne onesnažujejo okolja in hkrati ne škodujejo zdravju, ampak pripomorejo k našemu boljšemu počutju in razpoloženju. Dokazano je namreč, da določeni vonji in arome spodbujajo boljše razpoloženje. Prav zato se pri masaži uporabljajo aromatična olja in kreme, ki oddajajo pomirjujoč vonj. Marsikdo v ta namen izkorišča tudi aromaterapijo, prav vsi pa vemo, kako lepo je, če pridemo domov in zavonjamo pravkar spečen kruh, piškote, pecivo ali kaj drugega slastnega. Saj vsi poznamo tisti prijetni domači vonj …

Podobne lepe občutke lahko dosežemo tudi tako, da uporabljamo naravne dišave za dom: naš dom bo tako čudovito dišal. Pri nas doma bo tako še lepše, kar bodo gotovo opazili tudi naši gostje. Če pripravljate srečanje z gosti oziroma ste jih povabili na obisk, ne smete pozabiti tudi na dišave za dom. Tako boste namreč poskrbeli še za bolj prijetno druženje. Prav tako pa je lepo, če jim ob slovesu podarite kakšno takšno dišavo ter jim tako z lepo gesto pokažete, koliko vam pomenijo.

Obdarovanje vsekakor zbližuje, a marsikdaj je težko vedeti, kaj podariti. Če želite podariti nekaj posebnega, lepega in prijetnega, a hkrati zelo uporabnega, podarite dišave za dom! Zaradi njihove aromatičnosti in praktične vrednosti jih bo vesel prav vsak. Takšne naravne dišave so namreč primerno darilo tako za moške kot za ženske vseh starosti. Za vsakega lahko izberete enega od vonjev ali pa to odločitev prepustite gostom samim ter kupite več dišav in na koncu srečanja vsem date možnost, da si izbere svojo. Tako boste srečanje zaključili v toplem vzdušju, na katerega se boste tako vi kot vaši gosti spomnili vsakič, ko bodo doma zavohali čudoviti vonj dišave za dom Essentiq, ki res aromatično diši in prebudi najlepše občutke ter poskrbi za prijetno razpoloženje.